Tacogratäng.
Detta är bland de godaste jag vet och även denna rätt kan varieras efter smak och tycke.
Jag brukar göra den på fullkornspasta, men vanlig pasta och eller nachochips är absolut lika gott. Till denna gratäng är stark salsasås och guacamole urgott. Gör du på nachochips är det enklast att göra på en baklåt, annars ugnsfastform.
Pasta eller chips för antalet portioner.
300-400 g köttfärs.
1/2 paket riven ost
1-2 msk majonäs
Lätt creme fraiche
Tacokrydda
Koka pastan (om det är det du vill ha som bas). Stek köttfärs och addera tacokryddan och lite vatten som det står på förpackningen. Häll av pastan och lägg i form. Varma salsasås och köttfärs. Överst blandar du creme fraiche,majonäs och ost. Täck köttfärsen med ostblandningen. In i ugnen i 15 min, 220 grader.
Jag brukar göra den på fullkornspasta, men vanlig pasta och eller nachochips är absolut lika gott. Till denna gratäng är stark salsasås och guacamole urgott. Gör du på nachochips är det enklast att göra på en baklåt, annars ugnsfastform.
Pasta eller chips för antalet portioner.
300-400 g köttfärs.
1/2 paket riven ost
1-2 msk majonäs
Lätt creme fraiche
Tacokrydda
Koka pastan (om det är det du vill ha som bas). Stek köttfärs och addera tacokryddan och lite vatten som det står på förpackningen. Häll av pastan och lägg i form. Varma salsasås och köttfärs. Överst blandar du creme fraiche,majonäs och ost. Täck köttfärsen med ostblandningen. In i ugnen i 15 min, 220 grader.
Kommentarer
Trackback