Vitlökskyckling i smördeg.
Denna rätt kanske inte är den allra nyttigaste, men jag har ändrat en hel del i orginalreceptet så att den ska bli lite bättre. Sen väljer man tillbehör, jag åt den sist med en tomatsallad.
Detta behövs för 3-4 port.
1-2 kycklingfilér (ca 500 g).
Ett paket smördeg.
Lätt creme fraiche, 15% el 5 %.
Fila Delphia ost, vitlök och örter, 12 %.
Salt och peppar
Tärna och stek kycklingen i lite olja, salta och peppra efter smak.
Bred ut smördegen i en form. Blanda kyckling med creme fraiche och färskosten.
Slå in degen över blandningen. In i ugnen i ca 20 min i 210 grader.
(ska ordna med bild).
Detta behövs för 3-4 port.
1-2 kycklingfilér (ca 500 g).
Ett paket smördeg.
Lätt creme fraiche, 15% el 5 %.
Fila Delphia ost, vitlök och örter, 12 %.
Salt och peppar
Tärna och stek kycklingen i lite olja, salta och peppra efter smak.
Bred ut smördegen i en form. Blanda kyckling med creme fraiche och färskosten.
Slå in degen över blandningen. In i ugnen i ca 20 min i 210 grader.
(ska ordna med bild).
Kommentarer
Trackback