vitlöks och citronkyckling-pasta.
Denna rätt bjöd Catrin och Carro på herom veckan och idag gjorde jag den igen, efter mitt huvud.
1 burk creme fraiche, valfri fetthalt men tror 15 % är lagom.
Kyckling filé.
En citrons skal och en halv pressad.
Salt och peppar.
15 cm purjolök.
Vitlök.
Fräs vitlök och purjolök. Ha i salt och peppar. Riv ner citronskal och pressa i saften. Bryn kycklingen.
Häll över creme fraiche och smaka av. Låt den småputtra medans pastan kokar.
Mums!
1 burk creme fraiche, valfri fetthalt men tror 15 % är lagom.
Kyckling filé.
En citrons skal och en halv pressad.
Salt och peppar.
15 cm purjolök.
Vitlök.
Fräs vitlök och purjolök. Ha i salt och peppar. Riv ner citronskal och pressa i saften. Bryn kycklingen.
Häll över creme fraiche och smaka av. Låt den småputtra medans pastan kokar.
Mums!
Kommentarer
Trackback